Interviewers aan het woord in de Taalgroep


Alles wat je al eens wilde weten over juffen en meesters op onze school:

Wij hebben een interview gehouden met juf Jeske en ze is 28 jaar en haar hobby is tekenen en de juf heeft twee katten en ze woont in Hilversum en ze is jarig op 24 januari en haar lievelingskleur is rood en ze heeft een muziekinstrument dat is een gitaar en haar lievelingsboek is Harry Potter en ze heeft een zusje en ze heeft een bril en ze houdt ook van bakken. Wat ze thuis het liefst doet is alles en ze sport bij een boer. Haar lievelingsdier is een panda en haar lievelingsijs is koekijs. Van Esther en Lua.

Ik heb juf Ellen geïnterviewd. Ze vindt het leuk om met kinderen te werken. Haar lievelingskleur is blauw en ze houdt van pure chocolade. Ze werkt hier al zeven jaar ze schrijft los. Ze heeft twee zussen en een broer. Ze houdt van tekenfilms en haar lievelingseten is pasta. Ze heeft een computer en een telefoon. Ze is 49 jaar en ze is jarig op 12 augustus. Haar beste vriendin is Yvonne. Haar lievelingsprogramma is Spoorloos en ze heeft een poes. De liefste kinderen zijn naar eigen kinderen.         Van Kate.

Ik heb een interview met juf Thea gehad. De eerste vraag: Waar woon je? In Soest. Vraag 2: Hoe heet je? Thea van der Burgh. Vraag 3: Wanneer ben je jarig? 8 juli. 4. Hoe oud ben je? 59 jaar. Vraag 5: Welke straat woon je? Middelwijkstraat. Vraag 6: Wie is je beste vriendin? Hans. Vraag 7: Waar kom je vandaan? Zeist. Vraag 8: Waarom werk je? Ik werk niet voor geld maat omdat het leuk is. Vraag 9: Hou je van paardjes? Nee, volgende vraag. 10: Heb je huisdieren ja. 11. Wat is je hobby? Tuinieren. Volgende vraag 12: Vind je kinderen lief? Ja. 13: Wat is je lievelingsdier? Een konijn. 14: Vind je ijs lekker? Ja, chocolade ijs. 15: Wat is je lievelingsles op school? Lezen. 16: Heb je kinderen? Ja 2. Van Lisa.

Juf Batina is directrice geworden omdat ze al op deze school werkte en ze werkt van maandag t/m vrijdag. Poe, poe, dat is heel veel werk als er 219 kinderen op school zitten en dat verdubbelt het werk als ze ook nog roeit en schaatst. Maar het is wel leuk zegt ze, want dan kan ze soms met handvaardigheid mee doen. Dat is namelijk haar lievelingsvak en haar lievelingsleraar is meester Willem.                 Van Noah.

Ik heb een ook interview gehad met juf Batina. Ze is 53 jaar ze werkt het meest aan de computer en vergaderen. Ze kent de hele school. Ze heeft een leuk merk auto; Mercedes. Ze werkt alleen op maandag en vrijdag en soms ook andere dagen en ze heeft kikkers en ze is in Italië Duitsland en Spanje geweest en ze vindt ijs lekker maar chocolade niet. Van Sam.

Ik heb een interview gedaan met meester Daniël. Hij woont in Weesp. Hij is 36 jaar en zijn vrouw is Miriam. Hij heeft 2 kinderen. Hij heeft een Opel Corsa en hij heeft nog nooit door rood gereden. Hij heeft 19 huisdieren en hij houdt van boeken. Hij leest nooit de krant. Zijn lievelingskleur is blauw. Hij is 27 julie jarig. Hij is 1 meter 97. Hij doet het meest boodschappen bij de Albert Heijn en hij vindt spruiten lekker en hij neemt eigenlijk elke dag melk. Hij is nog nooit op Texel geweest en dit was mijn interview.      Van Iris.

Met juf Anita heb ik een interview gehouden nu ga ik wat vertellen over de juf. Juf Anita is 46 jaar oud en is een juf van de Taalklas en ze heeft twee meisjes als kinderen en ze vindt softijs lekker en in de Taalgroep werkt ze hard en ze werkt op de dagen maandag en dinsdag en woensdag en ook op donderdag en soms ook op zaterdag. Ze vindt de kinderen in de klas heel aardig en haar lievelingseten is Hollandse pot en ze sport ook heel hard en dat was mijn interview.                  Van Tom Ik heb een interview gemaakt over meester Louis. Hij is 60 jaar hij doet het liefste schaken hij belt het liefst met zijn dochter. Hij werkt hier omdat het leuk is en hij is er tot 5 uur. Hij woont in Bussum en hij is geboren in Bussum. Zijn lievelingsijs is citroenijs en zijn lievelingseten is macaroni en hij heeft een vrouw en hij heeft twee kinderen en hij heeft een auto.          Van Jens.