Excursie naar het Van Goghmuseum


Hallo allemaal,

Donderdag ( 12 februari) zijn we met drie klassen naar Amsterdam geweest. In de klas hadden we al van alles geleerd over Vincent van Gogh en nu gingen we echt een kijkje nemen in het museum. Eerst kregen we een rondleiding en er was een mevrouw die van alles vertelde over Vincent van Gogh en zijn schilderijen. Daarna mochten we in een aparte ruimte zelf een pentekening maken met Oost Indische inkt. We kregen daarna een envelop met daarop stempels van het van Gogh museum en een van Gogh postzegel. De terugreis met de bus was erg leuk. We zijn zelfs onder de Amsterdam Arena doorgereden en de chauffeur toeterde toen we onder de middenstip door reden. Het was een super leuke dag.

Groetjes van alle kinderen van groep Zaza

foto 19 foto 18 foto 17 foto 16 foto 15 foto 14 foto 13 foto 12 foto 11 foto 10 foto 9 foto 8 foto 7 foto 6 foto 5 foto 4 foto 3 foto 2 foto 1