Taalgroep


                         De Taalgroep

Ik ben Danique ik zit in de Taalgroep. In de taalgroep helpen ze je extra met: taal, lezen, spelling, begrijpend lezen en schrijven. Want op deze school zitten veel kinderen die moeite hebben met leren. In de taalgroep zitten bijna allemaal kinderen met dyslexie. Normaal is er in de klas maar 1 juf per dag. Maar in de taalgroep niet daar zijn er altijd 2. In de taalgroep zijn er allemaal hulpmiddeltjes om je beter te leren lezen. Bijvoorbeeld Kurzweil, ClaroRead en nog veel meer. Maar je rekent nog wel in je rekenklas.

Groetjes uit de Taalgroep van Danique

 

Taalgroep

De taalgroep is handig voor dyslectische kinderen. Je leert bijna alles wat je wil leren. Ze lezen expres langzaam voor kinderen die niet snel lezen. En daarom schrijf ik dit over de taalgroep De taalgroep legt het ook heel goed uit. De taalgroep zit in een Grote school en de school heet AMGS. Dat is de afkorting van Annie mg Schmidt. En het is heel leuk in de taalgroep. En dat was mijn verhaal over de            taalgroep.

 

Het einde Lenno

 

Taalgroep.

Ik ben Melanie en ik zit in de taalgroep.

De taalgroep is en groep voor kinderen die moeite hebben met lezen begrijpend lezen en technisch lezen.

En bij de taalgroep helpen de juffen of meesters je als je moeite hebt met lezen.

Veel kinderen op de Annie hebben dyslexie.

Ze hebben ook een rekengroep.

Ze helpen je vooruit gaan en ze doen hun best dat je later een goede baan kan krijgen en een goede middelbare school.