Mevrouw Helderder


Hallo, ik ben bouchra
Ik vind het leuk hier
Omdat je hier heel
Veel leuke dingen
Doet zoals, naar de
Bioscoop, pretpark,
Paaslunch en nog
Veel meer doei !!!!!!!!!

Halo ik ben Dani en ik ben sportief.
Omdat ik van voetbal hou.
Met mijn vrienden voetbal ik altijd op het plein.
En in mijn vrije tijd voetbal ik thuis met mijn buurjongen Justin.
En dan doe we een partijtje en dan hoor ik bij Justin.
En als ik geen zin in voetbal heb dan ga ik op.
Me Psn 3 op gta 5 dat vin ik leuk maar wat ik het aller.
Leukst vin ik toch voetbal.
Dani.

Hallo, mijn is halo ik ben 10 jaar ik zal even volstellen in welke klas ik zit in mevr. Helder ik vind het leuk in de klas maar om nog op mijn voorstellen terug komen. Mijn hobby’s zijn gamen met me broertje spelen en mee helpen met huis houdelijke taakjes. Mij favoriete eten: in de lente: pizza inde zomer: patat in de herfst en winter: boerenkool met rookworst en jus en erwtensoep. Mijn favoriete vakken op school de top 3 : 3 rekenen 2 gym 1! Spelling.

Halo mijn naam is Matthies. ik zit in MevrouwHelderder
Het liefste wat ik doe is steppen fietsen en gamen. (vooral steppen).
Ik vind school eigenlijk well goed ik vind gym het leukste. en buiten speel ik met heel veel kinderen.
Ik heb veel vrienden en ik speel allemaal dingen tegelijker tijd. Ik hoop dat je nu wat heb geleerd over mij. en ik hoop dat je mijn vriend wel ooit is kan worden.
Ik vind de Annie m.g. Smit school de aller beste school. Want ik vind de meeste vakken wel leuk en ik vind de juffen en meesters best wel aardig. En meester Richard en meester Edwin zijn hele lieve gym leraars. En buiten spelen is meestal wel leuk. En ik vind ripstiken heel leuk om op school te doen. En er is buiten een voetbal kooi en een veldje en dat hebben de meeste scholen niet. Dus dat vind ik bijzonder. En de gym zaal is ook heel ruim en ook heel groot. En ik vind het goed dat wij na gym moeten douchen want je hebt gezweet en dan na het douchen ben je weer lekker schoon. En je word ook heel veel geholpen op de Annie m.g. Smit maar ook natuurlijk op andere scholen.
Michelle

Ik vind deze school super leuk.
want je krijgt er goed les, En de vakken zijn leuk, het plein ook.
En de juffen en meesters zijn ook super leuk, de kinderen.
En ik vind het leuk om in de pauze te wave boarden.
En taal, rekenen is het allerleukst.
Gym is het leukste vak want er zijn altijd leuke dingen met gym.
En je moet daarna douchen ook leuk
En op het achterplein is ook een voetbalkooi
En wat ik goed vindt is dat er pleinwachten zijn in de pauze.
Naomi

Ik vind het luik om me Mien besten frijnt gegaan skeeten
Ik vind het ok heel luik om met een frien tegaan fietkrosen
Tiamo

Hoi, ik heet Yort ik zit op honkbal. mijn hobby is steppen en gamen.
Trouwens ik ben verslaaft aan gamen. Drie jaar geleden zat ik op voetbal daarna op karate en nu op honkbal.
Ik ben Guido

Ik vind voetbal leuk maar als ik met lego speel fint ik lego nog leuker ban voetbal.
Maar school vind ik ook leuk en ik vind rekenen leuk en ik vind minecraft leuk en
Ik spil het op de ipad en ik spil het op de computer en ook op de playstation.
Guido
Ik vind de Annie mg een leuke school er zijn schommels er is een super nova er is pleinwacht en gym en dit is het zo een beetje

Abel

MINECRAFT
MINECRAFT is een bolkkenbouwspel zonder vaste regels.
Je kunt elk denkbaar ontwerp bouwen. Je begint in de eerste dimensie, in een willekeurig
Gegenereerde wereld. Je kunt terechtkomen in allerlei omgevingen (of diotopen): moeras, enorme bergen, taiga-woud, woestijn, bos, vlaktes, jungle, ijsplaten, oceaan of zelfs in de zeldzame paddenstoel-biotoop.

Door noah
Ik ben jens
Ik ben goed in minecraft en ik spil het op de ipad en ook op de computer en ik weet heel vil Dinge
Op minecraft En? Ik spil het wel 3 uur per dag
Het is wel gaaf.